123lagersalg er bedømt "Under middel" med 1,8 / 5 på Trustpilot (2022)

123lagersalg er bedømt "Under middel" med 1,8 / 5 på Trustpilot (1)123lagersalg er bedømt "Under middel" med 1,8 / 5 på Trustpilot (2)

Skriv en anmeldelse

123lagersalg er bedømt "Under middel" med 1,8 / 5 på Trustpilot (3)

Fremragende

49%

dårlig kvalitet. ingen anbefaling her fra

billige sofaer men desværre også i rigtig dårligt kvalitet, der gik lige over 2 år så var den flotte kunst læder sofa fuldstændig ødelagt. og desværre begyndte det først da garantien var udløbet. jeg vil ikke anbefale dem til nogen. alt kunst læderet er gået i stykker og sidder løst så jeg kan pille det af.

(Video) Trend reversal कैसे पता करें ?? -1-2-3 FORMULA - in Hindi

Vores Transparency Report 2022 er her

Læs den her

Købte en sofa for 2 år siden som nu er …

Købte en sofa for 2 år siden som nu er flækket i læderet, fedt, NOT!!!!

Det er det mest utroværdige firma …

Det er det mest utroværdige firma svindel burde være mellem navnet ! De forstår sku at tage roven fuldt ud på folk kun en idiot ville sætte sine ben i deres forretninger 😳 Bestilte sofa Spisebord og stole for næsten 40.000 og har aldrig set skyggen af en bordben bare ! De erklære sig selv konkurs hvergang og til alle kunder men butikken sælger jo stadig ?? Men på den måde for de lov og beholde dine penge og aldrig levere din bestilling og har hørt den fra sååå mange andre mennesker HOLD JER LANGT VÆK FRA DERES SKOD FIRMA FY FOR H.... HVOR SKULLE DE SKAMME SIG FØJ DA !! en skuffet og næsten 40.000 kr fattigere hilsen herfra og håber i læser dette og finder et andet firma for de tager roven på alt og alle

Dårlig service og kunde service jeg …

Dårlig service og kunde service jeg havde købt sofa, seng , spisebord, 6 stole og sofabord. Til 32000 kr de var dårlig kvalitet.. jeg vil aldrig anbefale 123lager salg 🖓🖓🖓🖓🖓👊👊👊

RINGE SERVICE!"

Firma gået konkurs - og hermed har jeg tabt 11.000 kr på en sofa som nok aldrig kommer.... Mange tak 123lagersalg.
F.... tag jer!!!

Møgfirma ved Henning Peter klausen

Vi bestilte og betalte en sofa til 16000kr d.26/11 2016 og fik at vide den blev leveret 6-8 uger efter vi hørte intet og konstaterer at firmaet er gået konkurs så opdager vi at Henning 3 dage forinden 23/11 2016 havnede oprettet et nyt selskab og taget alle agtiver med.så vores sofa var aldrig bliver bestilt sikke noget svineri.jeg kan konstaterer at det ikke er føreste gang det møgdyr har lavet det nr.nu har han startet et nyt selvskab.123 erhverv handel aldrig med Henning Peter klausen Michael glostrup

Møg firma

Vi har handlet hos 123lagersalg før og det er da gået fint men da vi så købte møbel i starten af januar 2017, der knækker filmen sgu... vi vælger at hente vores møbel selv når den kom til Ringsted afd. Hører intet og efter 1 uge ser vi så 123lagersalg er gået konkurs .. hvordan i alverden kan i sælge møbler i ved i ikke kan levere.. allerede dec havde skat erklæret jer konkurs.. svinagtig ... vi får så at vide vi må betale for at få vores møbel.. betal ved kasse 1 eller ingen møbler.. der sku skrabes flere penge ind.. så svinagtig.. og så ovenikøbet stadig sælger møbler.. tsk tsk.. ingen samvittighed .. ku jeg give mindre stjerner fik i det sgu..😬😬

Dårlig dårlig dårlig .

Køpte sofa efter 4 måneder får jeg den først var det på tilbud og bagefter var det ikke. Efter 4 måneder får jeg dem och med huler. 😬😬😬😬😬😬

(Video) फ़नी फ़ोन ट्रिक्स और प्रैंक्स || 123 GO! GOLD के आपके मनपसंद गैजेट के साथ कूल हैक्स और प्रैंक्स

Skuffet!

Bestilte sofa d 7 november 2016, og betalte også for den, og efter 10 uger rykker jeg for den, 2 gange ringer jeg, og får besked på at de vil kontakte mig inden for 48 timer, høre intet fra dem, 2 gang jeg ringer får jeg samme besked, og høre stadig ikke noget fra dem, så skriver jeg en mail, og får så d 17 januar mail på at de er gået konkurs! Så nu står jeg uden sofa og brugt penge på en sofa jeg ikke har, det er ikke i orden!

Erklæret konkurs

Vi vandt retssagen mod dem i december og 16 januar er firmaet blevet erklæret konkurs ved skifteretten i Kolding.

Så til alle jer, der lige har bestilt sofa, i bør nok bestille et andet sted.

Trist

konkurs rytter 😡

dårlig service

kan ej anbefales da de ikke kan holde aftaler ifm levering, vi har rykket flere gang uden held. Først efter 11 uger blev sofaen leveret, også er kvaliteten på sofaerne desværre ikke som forventet!

Tilføjelse
Det var da noget mærkeligt at fyre af?? Forveksler i mig med en anden kunde eller er det en måde at kamuflere jeres fejl på?
Vil i have et billede af hvornår jeg har betalt for sofaen og hvornår den er leveret?!?
i er ikke meget åben for kritik hva ;-) !!

Besvarelse fra 123lagersalg

Hej Esra
Det er meget nemt at give os skylden. Faktum er at vi flere gange har bedt dig betale restbeløbet og du må indrømme at da du endeligt betalte for 4 dage siden så havde du sofaen 2 dage senere. Vi har kun afventet din restbetaling.

(Video) New Learn Easy Way 1 se 30 tak Ginti in English | 1 to 30 Numbers Song | one to Thirty Numbers -2020

Omkring kvaliteten er det noget af en udmelding at du efter 2 dage kan sige den ikke er god.

Beklager at jeg ikke er enig i din anmeldelse jeg mener det er din måde at skjule dine frustrationer på at man skal betale det man skylder.

/Henning Klausen

Fantastisk sofa

Vi har købt en Tommy U maxi sofa, og må indrømme at vi er vilde med den :-)
Der er masser af dejlig plads, og så sidder man bare godt.. Ikke en sofa som man synker ned i og for ondt i ryggen af..
Men 2 voksne, 4 børn og hund.. så spiller det max :-)
Servicen var også i top, leveringen kom 8 uger og 5 dage efter vi bestilte..
Dog var der en mindre fejl, da striben på enderne skulle ha' været i samme farve som rammen , og den var desværre blevet samme farve som hynderne..
vi tog kontakt til 123 lagersalg.. og de gav os tilbudet om 2 nye armlæn eller 1000 kr på et gavekort..
Vi blev enige om at leve med striben og tage imod gavekortet..
Har allerede kig på en sengeramme, så tænker vi lige skal forbi butikken i Kibæk i det nye år.
Alt i alt er vi super tilfredse :-)

Et sofakøb jeg aldrig fortrød...

Købte mig en sovesofa, som viste sig at være god.

Har aldrig sovet bedre end som jeg gør nu.

Tak for god service og levering.

Super oplevelse - Kankun anbefale

Købte en sofa ved 123lagersalg.
Gik i butikken fik den fulde service her og købte så på nettet.
Kombinationen virkede fantastisk og vil helt sikkert bruge dem igen.

Reklamation af 2 spfaer

Jeg har nu købt 2 sofaer ved jer og alligevel har jeg ikke en sofa jeg kan bruge til noget, så den første sofa revnede i samtlige sektioner 8 stk. jeg ringede og beklagede mig, og fik at vide at jeg bare kunne komme op i forretningen så skulle vi nok finde ud af det, for det firma de handlede var de holdt op med at handle med ,og den sofa var der flere der havde klaget over. Jeg regner så med at jeg kunne få mine penge tilbage, men nej jeg kunde jo bare finde en anden sofa selv om jeg protesterede, for de havde ikke nogen med høj ryg som den første havde, så jeg havde kun 2 muligheder, finde en anden sofa eller køre hjem uden penge, men få en tilgodeseddel. Vi kikkede så på sofaer, og der var kun en sofa, men med en ryg der ikke var så høj som den første. Jeg er opereret 4 gange i ryggen så jeg ville jo have en med høj ryg.
Vi køber så den der ikke var så høj, vi skulle jo have noget at sidde i da vi havde givet den første sofa væk som godt kunne bruge den, hvis hun lagde nogle tæpper i så man ikke kunde se alle revnerne. Vi købte så den sofa som vi var nød til, og ventede så 5-6 uger på den nye. Vi måtte så ud for at låne et par lænestole, for vi havde jo givet de andre væk. Troede jo vi ville få penge tilbage så vi kunne købe sofa et andet sted. vi måtte jo så køre hjem og bare vente til den nye kom.
Langt om længe ringer de og siger den er kommet, og vi kunne bare komme og hente den, ikke noget med at den blev leveret selvom det ikke var vores fejl med den første sofa. Jeg glemte at sige at der også var højdeforskel på de 8 sektioner
Nå men så startede alle problemerne efter vi havde fået den samlet.
Siddesæderne glider frem, næsten 10 cm. så man kan slet ikke få rygstøtte hvilket betyder at rygpuden glider ned i revnen, plus materialet falder helt sammen. Jeg ringer og fortæller hvordan det ser ud, og bare skal sende nogle billeder. Det får jeg så ikke gjort med det samme da jeg går hen og bliver syg og skal opereres, men reklamationen ikke længe efter vi fik den.
Nu har jeg så prøvet at rulle dynebetræk sammen og lagt ned i revnen bag sæderne, og på sæderne har jeg sat 10 cm. burbånd noget lignende som man har på sko, bare meget længere, men lige lidt hjælper det. Jeg bestilte også 2 nakkepuder som heller ikke kunde bruges, før jeg selv havde lavet dem om.
Har nu skrevet sammen med kundeservice 5 - 6 gange men de er hverken til at hugge eller stikke i så det er nok sådan at de behandler deres kunder hvis der er noget galt.
Så det ser ud til at jeg må ud og købe sofa nr. 3 på 2 ½ år

Som det ser ud nu kan jeg aldrig nogensinde anbefale 123 lagersalg til nogen det er et skodfirma som ikke burde have lov til at sælge møbler.

Jens Peter Jensen
Åbenrå

Besvarelse fra 123lagersalg

Hejsa Jens

Jeg vil lige give dig vores mening til sagen offentligt således vi husker hele forløbet.

Din første sofa fra 2013 var en Moldova sofa hvor du lavede en tilvalg og købte en ekstra modul og ved at du købte en ekstra modul var der højdeforskel da den skulle justeres og tilpasses den komplette sofa.
I 2014 retter du så henvendelse til os igen at du ikke er tilfreds med sofaen grundet nogle fejl. Vi vælger blindt at stole på dig og tilbyder dig et værdikort til køb af andet præcis som alle andre firmaer ville gøre. Vi udbetaler ikke pengene efter mere end et år.

I 2014 vælger du at købe Tangua hjørne sofa som er en suveræn sofa lavet i høj kvalitet og til denne vælger du at købe 2 nakkestøtter fra sofaen model Tommy og som jeg og læserne kan se så klager du over at de ikke passede men beklager det er nakkestøtter fra en anden sofa.

I oktober 16 = 24 måneder efter dit køb vælger du igen at klage og det er sammenfaldende at det åbenbart går galt hver 2 år hos dig men din klage går ud på at rygpuderne ikke har den samme firkantede form som da du købte sofaen og du klager over at den falder sammen. Jeg anbefaler dig at lyne op og lufte inderpuden idet den trænger til luft og blive rettet op men det mente du ikke kunne være rigtigt at det var nødvendigt. Jeg må indrømme jeg vil nødigt sælge en hovedpude til dig. Desværre er det meget naturligt at fyld i en pude kan klaske sammen efter 24 måneder og at den trænger til luft ind i mellem.

Jeg afviste klagen og meddelte at den ikke var berettiget og det vil jeg også godt gøre offentligt når du nu vælger at tage sagen offentligt.

Med venlig hilsen
Henning Klausen
123lagersalg

tak til Jan

Hej Vi fik en rigtig dejlig oplevelse da vi var i Ringsted og fik en snak med Jan, dit gode humør smitter , og din kundeservice er helt i top, nu glæder vi os til sofaen kommer.
Mvh Kirva og Brian Hofby

Bedste service og de bedste møbler.

Vi har købt en sofa for en del år siden og alle troede ikke deres egen øjne over hvor flot det er.
Vi har igen købt 2x 180x200 senge "Simple Continental komplet" og et sofa bord.
Betjening/service var i overklasse. 123lagersalg har drømmepriser og Hollywood "udseende" møbler. De er mega lækre og jeg vil ALDRIG købe møbler andre steder fra end 123lagersalg. Hvis jeg vandt i Lotte, så vil vi tømme butikken.
Det er ALDRIG sidste gang vi vil handle der også i butikken i Ringsted. Vi anbefaler ALLE om at købe deres møbler hos 123lagersalg. Det fortæller vi vores venner /kolleger og familie.
Nu har vi igen købt en seng "Isabella" til vores knægt og han helt oppe og køre og fortælle alle i skolen om sengen og ingen må sove på den undtagen ham.
Og vi har købt det fedeste skænk "Roma hvid" den er lækker.

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated: 07/26/2022

Views: 6072

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.